Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az Új Világrend: Ha csak annyi lesz a tulajdona a rabszolgának, ahol 25 évig talán porladhat, mi uraljuk a Földet!

2011.01.28Az ultracion zsidó kirekesztők tulajdonában lévő németországi világlap, a Die Presse már a látszatra sem ad. Közli, miképpen lehet a világhatalmisták totális rabszolgájává tenni Európát, és természetesen a célországot, a gyógyvizes, termékeny földű, most még Magyarországot. Alább kiderül, hogyan, s ami a kísérteties: semmi újdonság nincs benne. Egy a lényeg. Ne legyen a belső vándorlásra kényszerített, dolgozó és fogyasztó rabszolgának egy röge sem, amihez ragaszkodhat.

A kormányoknak a jövőben a lakásbérlést kellene támogatniuk a vásárlás helyett a szegényebb társadalmi rétegeknél - derül ki a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) a Die Presse által közölt tanulmányából. Ezáltal ugyanis el lehetne kerülni az ingatlanbuborékok kialakulását, amelyek 2008-ban nagy szerepet játszottak a világgazdasági válság kirobbanásában - érvelnek a hipergyarmatosítók, de átlátszó tervük már a diktátorok sokasága által alkalmazott egyértelmű módszerekre mutat vissza.

Az OECD indoklásában emlékeztet arra, hogy ezeknek a buborékoknak a létrejötte részben azoknak a jó szándékú, ám végül végzetesnek bizonyult kormányzati törekvéseknek volt köszönhető, amelyek a szerény anyagi lehetőségekkel rendelkező fiatal családokat is saját lakáshoz szerették volna segíteni. Ennek érdekében adókedvezményeket adtak nekik, elhanyagolták a hitelek kihelyezésének ellenőrzését, és mesterségesen alacsonyan tartották azok kamatait.

Ezzel párhuzamosan egyre több családnak tették lehetővé, hogy önrész előzetes befizetése nélkül vásárolhassanak maguknak otthont: az ilyen megoldással élők aránya 2007-re 22 százalékra nőtt az Egyesült Államokban a 2001-es nyolcról. Ez a kormányzati politika felsrófolta az árakat az ingatlanpiacon, hiszen nőtt a kereslet, a kedvezmények általi költségelőny pedig beépült az árakba. A buborék azonban végül kipukkant, mivel a szegény családok nem bírták visszafizetni hiteleiket.

Emellett a munkaerő-piaci szempontok is a bérlés mellett szólnak - állítja az OECD. A saját lakással rendelkező dolgozók ugyanis kevésbé szívesen változtatnak lakóhelyet egy új állásért cserébe, mint az albérletesek, tehát utóbbiak támogatása csökkenthetné a munkanélküliséget is.

Hunhír.info kommentár:
Most ne menjünk vissza az évszázadokkal ezelőtt történtekhez, csak nézzük a világ legkegyetlenebb rendszerének és ideológiájának, a bolsevizmusnak korábbi térhódítását. Mi volt a lényeg? Megfosztani a parasztot természetes életterétől a városokba kényszeríteni, és a faluközösségek helyett eltérő kultúrájú, szellemi, erkölcsi szintű embereket bérkaszárnyákba költöztetni. Ezt akarta tenni az oláh diktátor is, hogy felszámolja az erdélyi magyarságot.

A bolsevikok szellemi utódai még továbbmennek. Már az is sok, ha a rabszolga, a termelő magának tudhat egy lyukat, ami az övé, amihez ragaszkodik, s ahol talán kialakíthat valami kezdetleges, de normális közösségi életet.

A világhatalmisták ezt akarták kiküszöbölni, hogy a rabszolgának semmi kötődése ne lehessen a röghöz, egy településhez, egy meghatározott helyszínhez, hanem irányítható, csak a mának élő, csak fogyasztó, de nem élet- és kulturális minőséget létrehozni akaró aligember, hanem totál tudattalan robot legyen belőle.

Akit oda lehet deportálni, ahol éppen szükség van éhbérrel fizetett munkájára. Albérletekbe, idegen helyszínekre, ahol nem tud gyökeret verni, ahol gyermekei szempillantás alatt áldozatai, vagy haszonélvezői lesznek a devianciának, az identitáspusztításnak, a belső meghasonlásnak. Ahol mát csak az agymosó doboz az egyetlen útmutató, ahol természetes segédeszköz az alkohol, a narkó, az első rossz szóra villanó kés.

Így lehet gázkamrák nélkül. azoknál sokkal kegyetlenebb módszerrel kipusztítani a nemzeteket, és meghagyni egy agytalan világhordát, amelynek létszámát a hipergyarmatosítók kiszolgálásához mérik. Ha túl sokan lennének, majd a drog, a deviáns magatartás, a fellázított kisebbségek bűnözése a megfelelő létszámszintre redukálja őket.

A hatalmon lévők, az uralkodók meg mindenütt megvásárolják az ingatlanokat, az erőddé alakított palotákat, és az ő utódaik élik azt az életformát, amitől megfosztják a többséget. Ők szellemiekben, gondolatilag, a közösség megtartásának módozataiban erősödnek, és a rabszolgatartás újabb lehetőségeit találhatják fel. Az ő közösségük összefogó kisebbség, amely teljesen uralni, adott esetben egymásnak ugrasztani tudja a vándorló, horda-szintre süllyesztett fogyasztó, kilúgozott agyú, irányítható tömegeket. És így épül az Új Világrend, és a Szép Új Világ!

Ébredj, magyar, az ősi föld veszélyben, s elvész a fajtánk is, ha...

2011. január 25. 19:58 Koldus Kálmán - Hunhír.info


 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.