Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Vona: "Ha jön a Jobbik, véget ér a gyerekvirtcsaft!"

2011.01.30


Tudjuk honnan jövünk, hová tartunk és bátrak is vagyunk, mert az igazság szabaddá tesz - hangsúlyozta Vona Gábor évértékelőjében szombaton. Az MSZP gyomorforgató játékba kezdett. A Fidesz hagyta, hogy az országot is csődbe vigye az MSZP. A Fidesz aljasul, bár jól számított - szögezte le Vona. Amíg nem kerültünk be az országgyűlésbe, azt hittem, hogy minden szocialista egyforma, mióta bekerültünk, azóta tudom, hogy ez nem így van. Egyik rosszabb, mint a másik - emelte ki a Jobbik elnöke évértékelőjén. A politikus az aktuálpolitikai kérdések mellett beszélt a cigányság túlzott mértékű szaporodásáról és a jobbikos alapvetésről is, amely szerinte az, hogy a párt képviselői megmaradjanak embernek, ne szálljanak el.

Vona szerint a 2010-es választás után azon gondolkodott a Fidesz, hogy lehetne rablóból pandúrrá átvedleni. A Fidesz trükkhöz folyamodott a nemzeti együttműködés felcsúti mondáját megteremtve. A Jobbik elnöke hangsúlyozta: aki felforgatja a szennyvizet, azt kellemetlen meglepetés éri.


Vona nehezményezte, hogy a várva várt számonkérés nem történt meg. A médiatörvény kapcsán elmondta: semmilyen változást nem hozott. Ugyanúgy megy a Való Világ, Pákó kezében ott a mikrofon, Stohl kezében az autókormány, Geronazzo Mária kezében meg nem tudom micsoda - jegyezte meg Vona.

A parlament a Fidesszel és Orbán Viktorral az élen aláírta Izrael és az EU tárgyalási szerződését. Így a gazdaságot teljesen megnyitottuk a zsidók előtt. Megindultak a kilakoltatások, lassan egymillió ember az utcára kerül - sorolta a kormány hiányosságait. Csak a Fidesz - ez valósult meg a Fidesz választási ígéreteiből - fogalmazott Vona. Az ország helyzete elkeserítő, a kormány munkája elégtelen. Az elmúlt húsz év nem ért véget, hanem mentőövet dobott neki a Fidesz. Ami most zajlik az nem más, mint a magyar rendszerváltozás második elsikkasztása - jelentette ki Vona Gábor.

Egy dolog változott: a kábítószer, amivel a társadalmat gyógyítják. Amíg Gyurcsány kemény drogokkal, addig a Fidesz hallucinogénekkel. A Fidesz és az MSZP mintha arra játszana, hogy ne maradjon más párt, csak ők. Bennünket ki akarnak iktatni, ezért a második rendszerváltozás elsikkasztása az MSZP érdeke is, hiszen, ha ez megtörténne, az MSZP is megszűnne.

Mit keres Szanyi kapitány (Mr. Alkohol), Lendvai cenzor a parlamentben? - tette fel a kérdést. Vagy mit keres ott Gyurcsány Ferenc, aki akkora nagy színész, hogy a magyar társadalom már több darabban szeretné látni? - folytatta. Lebecsülni az MSZP-t óriási tévedés - vélekedett Vona. Szerinte új névvel jönnek vissza majd a szocialisták, amint a Fidesz népszerűsége csökken. A Jobbiknak meg kell akadályoznia, hogy a szocialisták visszajöjjenek bármilyen formában. A Jobbik célja, a szocialisták kisöprése az utolsó szálig - húzta alá Vona.

Vona azzal magyarázta, hogy a Fidesz sem megoldás, hogy 1994 óta azt várják, egyedül kormányozhassanak, éheznek, aztán 2010-ben zabálják a kormányzást, nem tudnak uralkodni magukon.

Nekünk sok dolgunk van még, a keresztünket a vállainkra kell vennünk, minden egyes magyar lélekért harcba kell szállnunk - mondta a pártelnök. Nem félünk, mert az igazság szabaddá tesz - tette hozzá.

A Jobbik parlamenti lehetőségéről és jelenlétéről Vona leszögezte: a nemzeti kérdések mind a Jobbik kikényszerítő erejének köszönhető. Mi javasoltuk, hogy a Trianon Múzeum kapjon állami támogatást, vagy az Állami Ménesgazdaság - többek között. Mi vagyunk az első párt, amely betartotta választási ígéretét - jelentette ki Vona, hiszen aszerint szavaztak, hogy a nemzet érdeke-e a törvényjavaslat.

A Fidesz a kormány, a Jobbik az ellenzék, az MSZP az ellenség - jellemezte a jelenlegi politikai életet Vona.

Vona szerint az ifjúság jelentős részét megnyerték. Ezek a fiatalok nemzetiként öltözködnek, és hallgatnak zenét, gondolkodnak. Kiszabadítottunk egy szellemet a palackból, és ez a Jobbik ereje.

A Jobbik elnöke a történelmi jogfolytonosság helyreállatását hiányolta az alkotmányozásról szólva. A figyelemelterelést szolgálja, egy újabb gumicsont - fogalmazott. A Jobbik amennyiben kormányra kerül, helyreállítja a történelmi jogfolytonosságot - ígérte.

Az elszámoltatásról nem tudok mit mondani, mert nincs - holló a hollónak nem vájja ki a szemét, amennyiben a Jobbik kormányra kerül, a politikusbűnözőket börtönbe fogjuk zárni - folytatta tovább Vona.

Ennél gusztustalanabb dolgot nem tudok elképzelni, hogy Brüsszelbe mennek nyivákolni a sorstalanok. Ehhez a Jobbik nem asszisztál, mi a fiatalokat a mocsoktól akarjuk megvédeni - vetette fel a médiatörvény kapcsán. A Jobbik ingyenes internetelérést biztosít minden háztartásba, ha kormányra kerül, hogy az emberek felébredhessenek.

Vona vázolta: középhatalommá válhatnánk a földünkre és vizünkre alapozva. Vagy megvédjük mi, vagy elveszik tőlünk. Úgyhogy Orbánnak Vona szerint emellett kellene kardoskodnia Brüsszelben, nem a médiatörvény mellett.

A devizahitelesekről szólva elmondta. Jelenleg több mint egymillió ember kerülhet utcára, ezt a helyzetet súlyosbítja a közüzemi tartozások megléte. A Jobbik szerint itt már kríziskezelőre van szükség. A hiteleket el kell venni, és biztosítani kell, hogy vissza tudják fizetni.

Hiába vagyunk soros elnöke Európának, ha közben Soros az elnöke Európának - jegyezte meg a jobbikos politikus. Nagyon átvertek bennünket, új gyarmat, új szeméttelep lettünk, nem új tagállam - vélekedett Vona. Itt nemzetek Európájáról nem lehet beszélni, nincsenek lehetőségek sem. Tegye fel a kezét, ki az aki Bécsben cukrászdát nyitott? - tette fel a kérdést, viccesen megjegyezve, hogy ha valaki jelentkezik, átadja a rendőrségnek.

A Jobbik elnöke úgy gondolja, össze kell fogni a kelet-közép-európai államokkal, mert Magyarországot önmagában könnyen elsodorná a szél. A terv legnehezebb pontja Trianon - ezt belátta Vona, de Trianon vesztesei nem csupán a magyarok - mondta, mert a viszály magvát elhintették a nagyhatalmak, és a román vagy a szlovákkal ezt kell megértetni, hogy ne legyünk szalagmunkásai Európának. Emellett több dolog köt össze, mint ami szétválaszt, ilyen a multik, a cigánykérdés is - sorolta Vona, aki szerint ki kell egyezni a szomszédos országokkal.

A húszmilliárdos államadósságról elmondta, lehetetlenség visszafizetni a gazdaság felpörgetésével. Itt jegyezte meg, ha fáj a multiknak a különadó, miért nem hagyják el az országot.

A demográfiai csapda, a cigány csapda. Szinte biztos a polgárháború, mert a cigány nem tud beilleszkedni, tehát nem rajtunk múlik. Mindent meg kell tenni, hogy munkával felemeljük a cigányságot, a cigányság népszaporulatát viszont mérsékelni kell. a cigányság népszaporulata az indokoltnál nagyobb, ennek okaként pedig a megélhetési gyermekvállalást jelölte meg mint hibás szociálpolitikát. A Jobbik csak annyit szeretne, hogy a cigányság csak annyi gyerek vállaljon, amennyit a munkájából fel tud nevelni. A szociális rendszert át kell vizsgálni, szociális segélyt csak közmunkáért és csak jegyen keresztül. Így a segély nem köt ki a kocsmában, és a szociális boltok, kiskereskedők is életben maradnak. "Ha jön a Jobbik, véget ér a gyerekvirtcsaft!" - osztotta meg a jelenlévőkkel Vona.

A Jobbik azt javasolja, hogy a kezelhetetlen cigány gyerekeket vegyék ki azokból a családokból, ahol képtelenek biztosítani a tisztességes életet. Őket a Jobbik bentlakásos iskolákban helyezné el, amelyeket a jelenleg kiosztott segélyekből finanszíroznának.

Vona azt is megígérte, eljön még az idő, amikor a Hősök terén fehér ingben és fekete mellényben újra avat a Magyar Gárda. A Jobbik mindig Mozgalom marad, az emberekért jöttünk létre, az emberek által, az emberek közül - fejtette ki. Hozzátéve: aki primadonnáskodik, aki elszáll, nincs helye közöttünk. Egy jobbikos mindig megmarad egyszerű magyar embernek, aki arra tette fel életét, hogy szolgálja hazáját. A jobbikos szabad, hiszen vele van az igazság, és az igazság szabaddá tesz. Annak pedig az Isten megadja előbb-utóbb a szebb jövőt is - fogalmazott Vona Gábor.

2011. január 29. 15:53 Hunhír.info (Tudósítónktól)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.